Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.2g0.2g3g
Palsternakka 120g77kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Selleri, annos 50g120g17kcal1.2g3.6g0g0g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 721g996kcal135.2g0g50.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1202g445kcal14.4g93.8g1.2g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.4g7.3kcal0.3g0.5g0.2g1g
Mustapippuri 4.8g14kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g3588kcal327.2g311.2g109g62.2g
Valittu annoskoko3696g1794kcal163.6g155.6g54.5g31.1g
Annoskoko puolitettuna1848g897kcal81.8g77.8g27.3g15.6g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953