Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g7.4g3.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g7.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g178kcal4.6g18.4g9.6g0.4g
Valittu annoskoko37g89kcal2.3g9.2g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal1.2g4.6g2.4g0.1g
Arvot/100g100g239kcal6.2g24.7g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508