Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman15g26kcal1.8g0g1.5g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)7.5g9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.9g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g5.6g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g104kcal6g4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko37g52kcal3g2g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal1.5g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8.1g5.4g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632