Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 11g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.2g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Paprika, punainen8.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kadett juustoraaste (Arla)3.7g8.6kcal1.1g0.1g0.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g6.2g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g41kcal4.4g2.6g1g1.2g
Valittu annoskoko37g21kcal2.2g1.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal1.1g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g56kcal5.9g3.5g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089