Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g6.8g19kcal0.3g2.1g1g0.4g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.2g27kcal2.2g0g2g0g
Kananmuna kuoreton5.5g7.8kcal0.7g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g130kcal7g4.8g8.6g1g
Valittu annoskoko37g65kcal3.5g2.4g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g33kcal1.8g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g174kcal9.4g6.4g11.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574