KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g2.9g16kcal0.3g0.7g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.9g6.2kcal0.4g0.2g0.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.9g15kcal0g3.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g251kcal6.4g9.6g20.4g0g
Valittu annoskoko37g125kcal3.2g4.8g10.2g0g
Annoskoko puolitettuna19g63kcal1.6g2.4g5.1g0g
Arvot/100g100g337kcal8.6g12.9g27.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156