Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Ruisjauho Pirkka5.3g16kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Vehnälese, Liperin mylly3.5g5kcal0.5g0.3g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima7g27kcal2g0g2.1g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g3.5g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g208kcal8.4g7.6g15.6g5.4g
Valittu annoskoko37g104kcal4.2g3.8g7.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna19g52kcal2.1g1.9g3.9g1.4g
Arvot/100g100g279kcal11.3g10.2g21g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733