Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 4.4g38kcal0.1g0g4.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g3g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g129kcal0.8g4.6g11.8g0.2g
Valittu annoskoko37g65kcal0.4g2.3g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal0.2g1.2g3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal1.1g6.2g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522