Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)3.1g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g15g17kcal3g0g0.8g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g4.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g8.3g3.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g73kcal7.6g1.6g4g0.2g
Valittu annoskoko37g36kcal3.8g0.8g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1.9g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.1g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848