Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g27kcal0.4g1.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko37g14kcal0.2g0.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g37kcal0.5g1.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839