Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)17g23kcal3.4g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g93kcal7.6g2.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko37g46kcal3.8g1.3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.9g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g125kcal10.2g3.5g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883