Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke4.7g4.7kcal0.8g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g35kcal2.2g4.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko37g18kcal1.1g2.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.6g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.9g5.6g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736