Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 24g9kcal0.2g1.7g0g0.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g3.5g6.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g5.9g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g65kcal3.2g5.4g3g1.4g
Valittu annoskoko37g33kcal1.6g2.7g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.8g1.4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g87kcal4.3g7.2g4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154