Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%2.5g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g6.3g11kcal0.2g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g159kcal11g1g12.2g0g
Valittu annoskoko38g80kcal5.5g0.5g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal2.8g0.3g3.1g0g
Arvot/100g100g212kcal14.7g1.3g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954