Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.1g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)2.1g7.4kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g2.1g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g2.1g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g71kcal1.6g11.8g2g0.8g
Valittu annoskoko37g35kcal0.8g5.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal0.4g3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g95kcal2.1g15.8g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874