TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)2.9g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g22g29kcal4.6g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g91kcal10.6g4.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko37g46kcal5.3g2.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal2.7g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.4g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808