Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Etikkakurkku 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g51kcal1g9g0.4g0.6g
Valittu annoskoko37g25kcal0.5g4.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.3g2.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g68kcal1.3g12.1g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580