Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 6.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g29kcal0.6g2.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko37g15kcal0.3g1.3g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.2g0.7g0.3g0.4g
Arvot/100g100g39kcal0.8g3.5g1.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847