Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)10g74kcal0g0g8.2g0g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.1kcal1.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g283kcal2.2g1.2g30.2g0g
Valittu annoskoko38g142kcal1.1g0.6g15.1g0g
Annoskoko puolitettuna19g71kcal0.6g0.3g7.6g0g
Arvot/100g100g376kcal2.9g1.6g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880