Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 21g8.9kcal2g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g18kcal1.1g2.4g0.3g0.7g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g69kcal6.2g5.2g2g1.4g
Valittu annoskoko38g34kcal3.1g2.6g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal1.6g1.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g92kcal8.3g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698