Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g6.3g20kcal3.1g1.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3.1g4.7kcal0g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g90kcal6.8g6.8g3.6g1.6g
Valittu annoskoko37g45kcal3.4g3.4g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.7g1.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g121kcal9.1g9.1g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466