Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 5.8g36kcal1.4g0.4g3.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.3g11kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 8.2g3.7kcal0g0.8g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.3g12kcal0g2.9g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.6kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Hunaja 2.5g8.2kcal0g2g0g0g
Siirappi, tumma3.3g11kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g264kcal5.8g30.2g12.4g3.8g
Valittu annoskoko38g132kcal2.9g15.1g6.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna19g66kcal1.5g7.6g3.1g1g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.3g16.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500