Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)23g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.3g22kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.8g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g115kcal3.8g14.8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko38g58kcal1.9g7.4g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal1g3.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g154kcal5.1g19.7g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035