Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis29g33kcal6.4g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g99kcal14.4g0g4.8g0g
Valittu annoskoko38g50kcal7.2g0g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal3.6g0g1.2g0g
Arvot/100g100g132kcal19.2g0g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032