Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g16g55kcal1.8g11.3g0.2g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g7.8g11kcal1.7g0.3g0.2g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g3.9g10kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g163kcal8.6g24g3g0.2g
Valittu annoskoko38g82kcal4.3g12g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g41kcal2.2g6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g217kcal11.4g31.9g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733