Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g9g5.5kcal0.6g0.4g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.6g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g21g29kcal4g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g96kcal10.2g2.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko38g48kcal5.1g1.4g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal2.6g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal13.5g3.7g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111