Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)5.9g8.1kcal1.2g0g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g42kcal3.8g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko38g21kcal1.9g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal1g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5g0.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836