Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g24g31kcal4g0.3g1.5g0g
Sitruuna 100g7g2.5kcal0g0.4g0.1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g72kcal8.2g2.2g3.2g0g
Valittu annoskoko38g36kcal4.1g1.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal2.1g0.6g0.8g0g
Arvot/100g100g95kcal10.8g2.9g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263