Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6.3g8.1kcal1.3g0g0.3g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g58kcal3.8g4.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko38g29kcal1.9g2.1g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g77kcal5g5.6g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970