Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 8.8g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 8.8g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton8.8g9kcal2g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.4g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g89kcal7.6g1.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko38g45kcal3.8g0.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.9g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g118kcal10.1g1.9g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874