Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 16g6kcal0.1g1.2g0g0.3g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g6.3g7.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g30kcal0.6g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko38g15kcal0.3g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.2g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153