Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kaurahiutale 1.5g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha26g43kcal4.8g0g2.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g3.6g12kcal0.6g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g152kcal12.4g2.2g10.2g0.2g
Valittu annoskoko38g76kcal6.2g1.1g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g38kcal3.1g0.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16.4g2.9g13.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203