Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g7.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi (makea), Rainbow3.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g4.7g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Makea chilikastike rainbow0.6g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g56kcal4g4.6g2g0.6g
Valittu annoskoko38g28kcal2g2.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal1g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal5.3g6.1g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614