Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 125g134kcal28.9g0g1.9g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika keskiarvo 31g8.9kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g429kcal65.2g18.8g9.4g6.4g
Valittu annoskoko370g214kcal32.6g9.4g4.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna185g107kcal16.3g4.7g2.4g1.6g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872