Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl69g89kcal9g0.2g5.7g0g
Sokeri43g173kcal0g42.5g0g0g
Leivinjauhe2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl53g179kcal1.1g1.6g18.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Vadelma 100g41kcal1g4.1g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1336kcal39.6g167.6g50.8g9.6g
Valittu annoskoko370g668kcal19.8g83.8g25.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna185g334kcal9.9g41.9g12.7g2.4g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.6g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168