Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 31g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Keittojuurekset, apetit44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 51g57kcal10.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g220kcal24.6g20.8g3.4g3.2g
Valittu annoskoko370g110kcal12.3g10.4g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna185g55kcal6.2g5.2g0.9g0.8g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600