Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g18g46kcal1.7g8.2g0.5g0.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g333kcal12g34.2g15.8g3g
Valittu annoskoko371g166kcal6g17.1g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna185g83kcal3g8.6g4g0.8g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175