Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta73g109kcal14.6g0g5.8g0.1g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g26g9kcal0.7g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g277kcal34.4g6.6g12g3.2g
Valittu annoskoko371g139kcal17.2g3.3g6g1.6g
Annoskoko puolitettuna185g69kcal8.6g1.7g3g0.8g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572