Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g208g708kcal29.2g0g64.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.7g6.4g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Veripalttu (Tapola), annos 200g667g1527kcal73.3g113.3g106.7g0g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g5758kcal237.6g504.2g345.2g25g
Valittu annoskoko3700g2879kcal118.8g252.1g172.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna1850g1439kcal59.4g126.1g86.3g6.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337