Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1734g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 147g446kcal12.8g81.3g2.8g20.4g
Kaurahiutale 107g399kcal15.5g60.8g7.8g10.7g
Auringonkukansiemen 400g2376kcal92g50.4g198.1g24g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 56g397kcal0.2g0g44.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1127g3867kcal114.8g789g13.5g39.4g
Kuivahiiva, annos 11g29g106kcal13.2g11.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g15666kcal497.2g2105g537.6g189g
Valittu annoskoko3700g7833kcal248.6g1052.5g268.8g94.5g
Annoskoko puolitettuna1850g3917kcal124.3g526.3g134.4g47.3g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453