Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)40g70kcal0.8g1.4g6.8g1.8g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 400g793kcal5.5g7.2g80g17.6g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Katkarapu 1800g1231kcal259.9g0g19.8g0g
Ketsuppi 400g365kcal5g76.8g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g6463kcal660.6g301.2g274.6g73g
Valittu annoskoko3700g3232kcal330.3g150.6g137.3g36.5g
Annoskoko puolitettuna1850g1616kcal165.2g75.3g68.7g18.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073