Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1505g1159kcal34.6g7.5g109.9g0g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1505g1279kcal15g52.7g105.3g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Margariini, flora kevyt 40 60g226kcal0.1g3.2g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g5688kcal116.2g189.8g481.2g23.6g
Valittu annoskoko3708g2844kcal58.1g94.9g240.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna1854g1422kcal29.1g47.5g120.3g5.9g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147