Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2162g605kcal23.8g103.8g8.6g64.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g901g1711kcal135.1g0g135.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g375g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g240g180kcal43.2g1.2g2.4g0g
Auringonkukkaöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g5975kcal411.8g243.8g382.2g134.4g
Valittu annoskoko3708g2988kcal205.9g121.9g191.1g67.2g
Annoskoko puolitettuna1854g1494kcal103g61g95.6g33.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789