Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1203g1997kcal228.6g0g120.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g211g156kcal9.5g27.2g0.4g0g
Vesi752g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 361g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Paprika punainen 361g106kcal3.4g16.2g1.4g6.9g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Herkkusieni säilyke 301g51kcal6.3g0.6g0.9g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g5541kcal544g213.6g264.4g65g
Valittu annoskoko3708g2770kcal272g106.8g132.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna1854g1385kcal136g53.4g66.1g16.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437