Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1288g1447kcal272g0g38.6g0g
Lanttu 773g223kcal7.7g35.5g2.3g13.9g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 361g816kcal57.7g1.8g64.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1030g1648kcal27.8g27.8g154.5g0g
Sinappi 26g34kcal1.1g3.6g1.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g8555kcal745.4g171.6g525g37g
Valittu annoskoko3708g4277kcal372.7g85.8g262.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna1854g2139kcal186.4g42.9g131.3g9.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085