Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen218g615kcal23.8g106.1g14.8g6.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g74g297kcal4.1g3.3g29.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g79g304kcal11.8g2.4g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g2432kcal79.4g223.6g144g13.6g
Valittu annoskoko371g1216kcal39.7g111.8g72g6.8g
Annoskoko puolitettuna186g608kcal19.9g55.9g36g3.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890