Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g44g158kcal12.2g0.9g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1164kcal74.2g30.8g83.4g5.6g
Valittu annoskoko371g582kcal37.1g15.4g41.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna186g291kcal18.6g7.7g20.9g1.4g
Arvot/100g100g157kcal10g4.2g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318