Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g117g192kcal23.3g0g11.6g0g
Herkkusieni 64g10kcal1.3g0.2g0.2g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10g0.1g2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Soijakastike 5.2g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Ketsuppi, Heinz12g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g701kcal56.8g36.4g36.6g6.8g
Valittu annoskoko371g350kcal28.4g18.2g18.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna186g175kcal14.2g9.1g9.2g1.7g
Arvot/100g100g95kcal7.7g4.9g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726