Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow34g115kcal4g23.6g0.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g45g15kcal0.1g3.2g0.1g0.8g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 45g23kcal0.4g4.5g0g0.8g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Sokeri 19g77kcal0g18.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g478kcal10.2g101.6g2g6.6g
Valittu annoskoko371g239kcal5.1g50.8g1g3.3g
Annoskoko puolitettuna186g120kcal2.6g25.4g0.5g1.7g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069