Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 84g290kcal8.6g59.1g1g3g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g28g73kcal8.4g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g1080kcal48.2g178g16.8g10g
Valittu annoskoko371g540kcal24.1g89g8.4g5g
Annoskoko puolitettuna186g270kcal12.1g44.5g4.2g2.5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192